Ve Sergen Yalçın Fenerbahçe'yi resmen açıkladı! Yer yerinden oynayacak...

Sergen Yalçın'ın yeni takımı Fenerbahçe mi oluyor? Avcı sonrası Trabzonspor'la temas kuran başarılı hocayla anlaşma sağlanamamıştı. Fenerbahçe iddialarının ayyuka çıkmasının ardından Sergen Yalçın'dan konuya dair gündemi sarsacak bir açıklama geldi.

www.aksam.com.tr

Trabzonspor'un kapısından dönen Sergen Yalçın için gündemi sallayan bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir Fenerbahçe'yle temas halinde olduğu öne sürülen başarılı hocanın Sarı-Lacivertlilerle söz kestiği belirtildi. Öte yandan Sergen Yalçın, Fenerbahçe'yle ilgili yaptığı açıklamayla dedikoduları alevlendirdi. İşte detaylar...

SERGEN YALÇIN İÇİN FENERBAHÇE İDDİASI

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve şu an Çeşme'de tatilde olan Sergen Yalçın için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 50 yaşındaki teknik direktörün Fenerbahçe ile görüştüğü ve Jesus ile yolların ayrılması halinde takımın başına geçeceği öne sürüldü.

HOCADAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sergen Yalçın-Fenerbahçe iddiaları Türk spor basınında manşetleri süslerken başarılı hocadan dedikoduları alevlendiren bir açıklama geldi. A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, çıkan haberler sonrası Sergen Yalçın'ı aradığını söyledi ve aralarında geçen diyaloğu aktardı.

SERGEN YALÇIN'IN FENERBAHÇE SÖZLERİ OLAY OLDU

Sarıdağ yaptığı açıklamada, "Bugün Sergen Yalçın'ı aradım. Fenerbahçe iddialarını sorunca 'Konuşmam ayıp olur, takımın hocası var' dedi" ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın'ın Sarı-Lacivertlilere açık kapı bırakması büyük ses getirdi.

www.aksam.com.tr