Ve Sergen Yalçın bombası patladı! Yeni adresini kendisi açıkladı

Sergen Yalçın yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Arap Yarımadası'ndan teklifler alan Sergen Yalçın, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini belirterek söz konusu teklifleri reddetmişti. Son dönemde adı Galatasaray'la da anılan başarılı teknik adamın gelen teklifleri değerlendirip yeni sezona bir kulübün başında gireceği öğrenildi.

Sergen Yalçın yeni sezon için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta yaşadığı çifte kupalı sezonun ardından 2021-22'de bekleneni veremeyen Sergen Yalçın'la yollar ayrılmıştı. Daha sonra birçok takımdan teklif alan başarılı teknik adam, kabuğuna çekilmiş ve teklifleri reddetmişti.

SERGEN YALÇIN ASTRONOMİK TEKLİFİ REDDETTİ, 'AVRUPA' DEDİ

Nisan ayı başında Arap Yarımadası'ndan teklif alan Sergen Yalçın, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini belirterek astronomik ücretleri geri çevirmişti. Sergen Yalçın'ın bu süreçte yardımcılarıyla sürekli irtibat halinde olduğu ve hem kendini hem de ekibini hazır tuttuğu belirtildi.

GALATASARAY İDDİALARI

Öte yandan Sergen Yalçın'ın adı Galatasaray'la da anılmıştı. Sarı-Kırmızılıların başkan adayı Metin Öztürk'ün göreve Sergen Yalçın'ı getirmek istediği hatta Levent Nazifoğlu'nun 49 yaşındaki teknik adamla görüştüğü iddia edilmişti.

SERGEN YALÇIN GALATASARAY'A AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz hafta Skorer'in geçtiği habere göre Sergen Yalçın'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtilmiş ve başarılı hocanın Sarı-Kırmızılılarla ilgili "Bana teklif gelirse neden olmasın?" cevabını verdiği öne sürülmüştü.

YENİ SEZONA BİR TAKIMIN BAŞINDA GİRECEK

Son dönemde ekibiyle görüşmelerini sıklaştıran Sergen Yalçın'ın yeni sezona bir takımın başında girmek istediği öğrenildi. Kendisine gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan Sergen Yalçın, projesine güvendiği bir ekiple sözleşme imzalayacak.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

29 Ocak 2020'de imza attığı Beşiktaş ile 79 maça çıkan Sergen Yalçın; 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 yenilgi aldı. Maç başına 1,84'lük puan ortalaması yakalayan Yalçın, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda zafere ulaşarak teknik direktörlük kariyerinin ilk kupalarını kazandı.

Çağlar Söyüncü'nün dünyası başına yıkıldı! Deprem etkisi yaratan haber...

Eyvah! Vedat Muriqi'de büyük sıkıntı: Tam da zamanıydı

Jorge Jesus hangi sistemi oynatıyor? Fenerbahçe'de herkes bu soruyu soruyor