Ve Şenol Güneş resmen açıklandı! Aylardır tartışılan konu nihayete erdi

Şenol Güneş'in yeni adresi ve Beşiktaş'la görüşme yapıp yapmadığı haberleri aylardır manşetleri süslüyordu. Son olarak Bahaddin Güneş, ağabeyinin Beşiktaş'la görüştüğünü iddia etmişti ancak Ahmet Nur Çebi konuyu yalanladı. Başkan Çebi, Sergen Yalçın gittiğinden beri Şenol Güneş'le herhangi bir görüşme yapmadığını söyledi.

Şenol Güneş'le ilgili Beşiktaş'tan son dakika açıklaması geldi. Siyah-Beyazlılardan ayrıldıktan sonra milli takımın yolunu tutan Şenol Güneş, Ay-Yıldızlılarda tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmış ve görevden ayrılmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ-BEŞİKTAŞ İDDİALARI DEFALARCA YALANLANMIŞTI

Daha sonra Şenol Güneş'in adı sık sık Beşiktaş'la anılmış hatta Siyah-Beyazlıların tecrübeli teknik direktörle anlaştığı öne sürülmüştü. İlerleyen süreçte söz konusu iddialar hem hoca hem de kulüp nezdinde yalanlansa da haberler dönem dönem ayyuka çıkmaya devam etmişti.

SON İDDİA BAHADDİN GÜNEŞ'DEN

Son olarak Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, ağabeyinin Beşiktaş'la görüştüğünü söylemiş ve dedikodular tekrar alevlenmişti. Ancak Siyah-Beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş iddialarını bir kez daha yalanlarken Sergen Yalçın sonrası da dahil tecrübeli teknik adamla hiç görüşmediğini söyledi. Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'le ilgili şu ifadeleri kullandı:

"ŞENOL GÜNEŞ'LE HİÇ BİR ARAYA GELMEDİM"

"Şenol hocayı seviyorum, değer veriyorum. Onunla beraber çalıştığımız süre içinde iki kupa kaldırdığımız bir Beşiktaşımız var. Şenol hocanın kıymetini ve değerini ben biliyorum ama Şenol hocayla, Sergen hocanın gittiğinden beri Beşiktaş'ta teknik direktörlüğü ile ilgili herhangi bir görüşme yapmadım."

Fenerbahçe'den tarihi transfer! Nicolas Anelka ve Mathieu Valbuena gibi olacak

Ozan Tufan'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Meğer Beşiktaş değilmiş