Ve sahne şampiyonların! Beşiktaş-Borussia Dortmund muhtemel 11'ler...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-22 sezonu bugün oynanacak grup maçlarıyla başlayacak. Dev Arena'daki tek temsilcimiz Beşiktaş ise yarın Alman ekibi Borussia Dortmund'u Vodafone Park'ta konuk edecek. İşte dev maçın muhtemel 11'leri...

AKŞAM

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun perdesi bugün oynanacak grup maçlarıyla açılacak. 8 grupta toplam 32 takım, son 16 ekip arasına kalmak için mücadele edecek.

Düşler Sahnesi'nde bugün ve yarın toplamda 16 karşılaşma oynanacak. Bugün E, F, G ve H gruplarındaki takımlar sahaya çıkacak. 19.45'te ise iki maç var. F Grubu'nda Young Boys, Cristiano Ronaldo'lu Manchester United'ı konuk edecek. Diğer 19.45 mücadelesinde ise G Grubu'nda Sevilla ile Salzburg kozlarını paylaşacak. Günün en dikkat çeken mücadelesi ise E Grubu'nda oynanacak...

İspanyol devi Barcelona ile Alman Panzeri Bayern Münih, Nou Camp'ta düelloya tutuşacak. İki takım arasında son oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Almanlar, Barça'yı 8-2 mağlup etmişti. Bu maç bir anlamda da onun rövanşı olacak. Katalanlar, Messi'siz ilk Ş.Ligi maçını oynayacak. Devler Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş ise yarın C Grubu ilk maçında Alman devi Borussia Dortmund'u konuk edecek. Maç 19.45'te...

İspanyollardan Pjanic yorumu: Barça taraftarı saçlarını yolacak

BEŞİKTAŞ-BORUSSIA DORTMUND

SAAT: 19:45

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Mateu Lahoz

YAYIN: Exxen

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Ghezzal, Josef, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi.

BORUSSIA DORTMUND: Kobel, Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro, Dahoud, Bellingham, Reyna, Reus, Malen, Haaland.

DÜDÜK LAHOZ'UN

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'u konuk edeceği maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz, daha önce 2017'de Beşiktaş'ın Porto ile 1-1 berabere kaldığı ve Lyon'a 2-1 yenildiği maçları yönetmişti.

AÇIK ARA DORTMUND

İddaa, Şampiyonlar Ligi'ndeki oranları belirledi. Risk yönetimi, Beşiktaş-B.Dortmund maçının favorisi olarak açık ara Alman ekibini gösterdi. Dortmund'un galibiyetine 1.43 oran verilirken, Beşiktaş'ın zaferine 4.10, beraberliğe ise 3.60 oran belirlendi.

KARTAL TAM GAZ

Beşiktaş, dün yaptığı idmanla Borussia Dortmund maçının hazırlıklarını sürdürdü. Oyuncuların oldukça hırslı olması gözlerden kaçmadı.

ESKİYE DÖNMELİYİZ

Borussia Dortmund'un spor direktörü Michael Zorc, Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini söyledi: "İstanbul'da sahadaki eski performansımızı göstermeliyiz. Artık kolay goller yememeliyiz."