Ve Sadio Mane transferi resmen açıklandı! Tüm dünyada manşetlerde...

Sadio Mane geleceğiyle ilgili herkesin beklediği soruyu cevapladı. Liverpool'dan ayrılacağı konuşulan başarılı futbolcu, Kırmızılarda kalıp kalmayacağıyla ilgili çarpıcı bir ifade kullandı. Sadio Mane olumlu veya olumsuz kararını Şampiyonlar Ligi finali sonrası vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Liverpool ile sözleşme uzatmayan Sadio Mane'nin akıbeti 2 gün sonra netlik kazanacak. Başarılı futbolcunun adı transfer söylentileriyle çalkalanırken flaş bir gelişme yaşandı. Sadio Mane, Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid finali sonrası geleceğiyle ilgili kararını açıklayacağını duyurdu.

SADİO MANE İÇİN TRANSFER İDDİALARI BİTMİYOR

Liverpool'dan ayrılacağı öne sürülen Sadio Mane için bir süre önce Bayern Münih resmi temaslara başlamış ardından Real Madrid de devreye girmişti. Kylian Mbappe transferinde hüsrana uğrayan Real Madrid'in Sadio Mane'yi kadrosuna katıp taraftarlarının gönlünü alacağı ifade edilmişti.

Lionel Messi'nin yeni takımını Luis Suarez açıkladı! Tüm dünya bu transferi konuşuyor

"GELECEĞİMLE İLGİLİ KARARI FİNAL SONRASI AÇIKLAYACAĞIM"

Başarılı futbolcuyla ilgili transfer dedikodularının ardı arkası kesilmezken aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Sadio Mane, geleceğiyle ilgili kararı 2 gün sonra oynanacak Şampiyonlar Ligi finali sonrası vereceğini açıkladı. Sadio Mane konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Geleceğimle ilgili bu soruyu Şampiyonlar Ligi'nden sonra cevaplayacağım. Kalsam da kalmasam da cevaplayacağım" ifadelerini kullandı.

KUPA KAZANILIRSA...

Aksam.com.tr'nin haberine göre bu açıklama sonrası İngiliz basınında genel kanı Sadio Mane'nin nihai kararını Şampiyonlar Ligi finalinde alınacak sonuca göre vereceği yönünde. Liverpool'un kupayı kaldırması durumunda başarılı futbolcunun yeni sözleşmeyi imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

SADİO MANE'NİN LİVERPOOL KARNESİ

Liverpool formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 50 maça çıkan Sadio Mane, 23 gol 5 asistlik performans sergiledi. Kırmızılarla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 80 milyon euro.

aksam.com.tr

Erling Haaland'ın intikamı Raheem Sterling ile alındı! Çılgın rakam: Rekor geldi