Ve Robert Lewandowski transferini resmen duyurdular! Rekor rakam: 3 yıllık imza...

8 yıllık Bayern Münih macerasını sonlandırmaya hazırlanan Robert Lewandowski transferi nihayete eriyor. Alman devi başarılı golcüyü ikna etmek için uğraşsa da sonuç alamadı. Robert Lewandowski, Avrupa deviyle 3 yıllık anlaşma sağladı.

Robert Lewandowski'nin yeni adresi artık belli gibi. Bayern'den ayrılık kararı alan Polonyalı golcü ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. İşte Robert Lewandowski için teklif edilen rakam ve transfer detayları...

ROBERT LEWANDOWSKİ TRANSFERİ HAYIRLI OLSUN

Bayern'den ayrılık kararı alan Robert Lewandowski transferinde sona gelindi. Oyuncunun en ciddi talibi Barcelona olurken daha sonra PSG de Polonyalı golcü için devreye girmişti. İspanyol basınında çıkan haberlere göre Barcelona, Lewandowski ile el sıkıştı.

Ryan Babel ve Sofiane Feghouli'den önce o gitti! Okan Buruk gözünün yaşına bakmadı

3 YILLIK ANLAŞMA TAMAM

Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona, Robert Lewandowski ile 3 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Haberde Bayern Münih'in oyuncu için 50 milyon euro teklif beklediği detayı verilirken bu rakamın Katalan devinin ilk başta önermeyi düşündüğü rakamın üzerinde olduğu kaydedildi.

50 MİLYON EURO ÖDEMEYİ KABUL ETTİLER

Ancak Daily Mail'in geçtiği habere göre Barcelona, Robert Lewandowski için Bayern Münih'e 50 milyon euro ödemeyi kabul etti. Teklifin bu hafta resmiyete döküleceği belirtilirken transferde de imzaların atılacağı dile getirildi.

Transferde Şener Özbayraklı sürprizi! Kimse bunu beklemiyordu

375 MAÇTA 416 GOLE DİREKT KATKI VERDİ

8 yıllık Bayern Münih kariyerinde müthiş başarılara imza atan Robert Lewandowski, Alman deviyle tam 19 kupa kazandı. Bavyera ekibiyle toplam 375 maça çıkan deneyimli golcü 344 gol, 72 asistlik inanılmaz bir istatistik yakaladı.