Ve Robert Lewandowski transferi resmen açıklandı! Barcelona'ya bir darbe daha

Barcelona Robert Lewandowski transferinde büyük bir şok yaşadı. Bayern Münih'ten ayrılmak istediğini açıklayan Robert Lewandowski uzun süredir Barcelona ile görüşüyordu. Ancak Katalanların mali sıkıntıları transferi zora soktu. Yıldız golcüye sürpriz bir talip çıktı ve transferin seyrini değiştirdi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Robert Lewandowski'nin adı uzun zamandır Barcelona ile anılıyordu. Bayern Münih'ten ayrılmak istediğini açıklayan Polonyalı golcü için temasta olan İspanyol devi maddi süreçlere takıldı ve yol alamadı. Chelsea bu durumu fırsat bildi ve devreye girdi.

Kylian Mbappe, PSG'ye ilk transferini yaptı! Fransa bunu konuşuyor

ROBERT LEWANDOWSKI'DE BARCELONA'YI YIKAN GELİŞME

Aksam.com.tr'nin Mundo Deportivo'dan aktardığı haberine göre; Barcelona'nın Robert Lewandowski transferi İspanya Futbol Federasyonu'ndan veto yedi. Ekonomik olarak zor günler geçiren Katalan temsilcisi, bu sezonu da başarısız kapatınca gelirlerinin birçoğundan mahrum kaldı.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Barcelona'nın tecrübeli golcünün maliyetini karşılayabilmesi için oyuncu satışı yapması gerektiğinin altı çizildi.

Liverpool'dan ezeli rakibine dev transfer çalımı! Manchester United'ın dünyası başına yıkıldı

CHELSEA DEVREYE GİRDİ

Aksam.com.tr'nin The Sun'dan aktardığı haberine göre de, Chelsea, Barcelona'nın bu ekonomik sıkıntılarından kaynaklı yavaş hareket etmesinden yararlanarak Polonyalı golcü için harekete geçti.

Her halükârda takımdan ayrılmak isteyen Robert Lewandowski, iki devden gelen transfer teklifi sonucunda beklemeye geçti. Her ne kadar Barcelona'ya gitmek istese de, İspanyolların bu sıkıntılar yüzünden eli kolu bağlı olduğu için Lewandowski Chelsea'ye yönelebilir.

Fenerbahçe Beko yeni Ekpe Udoh'unu buldu! Euroluague'e damga vuracak imza