Ve Robert Lewandowski Barcelona'da! Bayern Münih'ten büyük vefasızlık

Sezon sonu Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Robert Lewandowski, Barcelona ile anlaştı. Kararını Bavyera ekibine bildiren Lewandowski'yi hayal kırıklığına uğratan şey ise Bayern Münihli yetkililerin tavrı. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Bayern Münih'in dünyaca ünlü gol makinesi Robert Lewandowski'nin geleceği belli oldu. Haziran ayında Bavyera ekibi ile olan sözleşmesi bitecek olan Lewandowski, direksiyonu İspanya'ya; Barcelona'ya kırdı.

Fenerbahçe'de 3. Vitor Pereira dönemi mi başlıyor? "Çok ciddiyim" dedi ve açıkladı

BAYERN MÜNİH'İN İSTEKSİZ TAVRI LEWANDOWSKI'Yİ ÜZDÜ

Polonya basınında yer alan habere göre "Lewa", Barcelona'nın tüm şartlarını kabul ederek anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki futbolcu kararını Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn'a bildirdi.

Lewandowski'yi hayal kırıklığına uğratan durum ise Bayern Münih'in sözleşme uzatma konusundaki isteksiz tavrı. Lewandowski'nin bu kararında Bavyera ekibinin bu tavrının etkili olduğu öğrenildi.

Sinan Engin 'garanti' dedi ve Fenerbahçe'nin hocasını açıkladı! Herkes şokta

BAYERN MÜNİH'TE FANTASTİK BİR 8 YIL

Barcelona'nın ilk Polonyalısı olmaya hazırlanan Lewandowski'nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 50 milyon euro.

2014 yazında bedelsiz bir şekilde Borussia Dortmund'dan transfer edilen golcü oyuncu, Bayern Münih ile başarıdan başarıya koştu. Bayern ile 369 maça çıkan Lewa, 340 gol-69 asistlik sıra dışı bir performans ortaya koydu.

Acun Ilıcalı'nın transferine Domenec Torrent engel olmuş! Galatasaraylılar öfke kustu