Ve resmi açıklama! Fenerbahçe'nin pilot takımı...

TFF 3. Lig ekiplerinden Yalova FK, Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile pilot takım anlaşması yapıldığını açıkladı.

HABER MERKEZİ

TFF 3. Lig ekiplerinden Yalova FK, Fenerbahçe ile pilot takım anlaşması yapıldığını açıkladı.

SATILDIĞI YÖNÜNDEKİ İDDİALAR YALANLANDI

Kulüpten yapılan açıklamada, Yalova FK'nin Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran'a satıldığı yönündeki iddialar yalanlandı ve taraflar arasında yalnızca oyuncu iş birliğini kapsayan bir anlaşmanın hayata geçirildiği belirtildi.

FENERBAHÇE'NİN PİLOT TAKIMI OLACAK

Sporx'te yer alan habere göre; Yalova FK, Fenerbahçe'nin altyapı planlaması kapsamında pilot takım gibi konumlandırılacak. Bu iş birliği doğrultusunda, Fenerbahçe U19 takımından 7-8 futbolcu pazartesi günü itibarıyla Yalova FK antrenmanlarına katılacak.

Yapılan anlaşmanın amacının, genç oyuncuların profesyonel seviyede tecrübe kazanmaları ve gelişimlerinin yakından takip edilmesi olduğu ifade edildi.