Ve resmen açıklandı! Trabzonspor'da yeni teknik direktör...

Trabzonspor'da yeni teknik direktör için resmi açıklama geldi. Sergen Yalçın ve Slaven Bilic ile görüşmeler yapan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan hocada gelinen son duruma değindi. Doğan, Sergen Yalçın'ın şu an takım çalıştırmak istemediğini belirtti ve Slaven Bilic ile menajerler aracılığıyla temas kurduklarını dile getirdi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik direktör konusuna değindi. Sergen Yalçın ile görüştüklerini ancak hocanın şu anda takım çalıştırmak istemediğini söyleyen Doğan, Slaven Bilic'le de temas kurduklarını dile getirdi.

Trabzonspor'da yeni başkan Ertuğrul Doğan, A Spor'da yaptığı açıklamada takımın gündemini değerlendirdi.

SERGEN YALÇIN VE BILIC İÇİN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Doğan, Sergen Yalçın ile yaptıkları görüşme için; "Sergen Yalçın ile görüştük. Bize şu an takım çalışmak istemediğini söyledi. Bilic ile menajerler aracılığıyla bir görüşmemiz oldu. Şu aşamada ilerleme kaydettiğimiz isimler var." dedi.

"KİMİLERİ İNANILMAZ PARALAR TALEP ETTİ"

Ertuğrul Doğan açıklamasının devamında "Bu durumda elini taşın altına sokmayan biriyle de benim uzun süreli çalışmam söz konusu olamaz. Kimileri de inanılmaz paralar talep etti." sözlerini sarf etti.

"TEKRAR ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Başkan Doğan, "Trabzonspor taraftarının akıllarından geçen tek şeyi biliyorum. O şampiyonluk kupasını tekrar kaldırmak. Tekrar şampiyon olacağız, inansınlar" diyerek sözlerini noktaladı.