Ve resmen açıklandı! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu. Siyah beyazlı kulüp, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Süper Lig devi Beşiktaş'ta bir süredir devam eden teknik direktör arayışları son buldu. Birçok isimle görüşme gerçekleştiren siyah beyazlı kulüp, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst isminde karar kıldı. Beşiktaş, takımın başına Van Bronckhorst'un getirildiğini resmen açıkladı.

2+1 YILLIK ANLAŞMA

Beşiktaş, Hollandalı çalıştırıcı ile 2+1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Yönetim Kurulumuz tarafından yeni dönem yapılanmasıyla ilgili gerçekleştirilen detaylı çalışmalar sonucu Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Hollandalı Giovanni van Bronckhorst getirilmiştir.

2+1 yıllık anlaşmaya varılan Giovanni van Bronckhorst'un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe yapacaktır. Yeni Teknik Direktörümüzün imza töreni ile ilgili ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Giovanni van Bronckhorst'a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

BEŞİKTAŞ YENİ HOCASINI BÖYLE DUYURDU!

"MERHABA KARA KARTAL BEN GELİYORUM"

Beşiktaş'ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst ilk açıklamasını yaptı. Hollandalı hoca, "Merhaba kara kartal! Ben Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'a geliyorum" ifadelerini kullandı.

SON OLARAK RANGERS'I ÇALIŞTIRDI!

Teknik direktörlük kariyerine Feyenoord'da başlayan 49 yaşındaki Hollandalı hoca, Guangzhou City macerasının ardından 2021-22 yılları arasında İskoç ekibi Rangers'ın başına geçmişti. Van Bronckhorst, Feyenoord ile bir Hollanda şampiyonluğu, 2 kez Hollanda kupası ve 2 kez de Hollanda Süper Kupası kazanmıştı. Genç teknik adam, Rangers ile de İskoçya Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

RANGERS PERFORMANSI

Van Bronckhorst, son olarak çalıştırdığı İskoç ekibi Rangers'ın başında 68 maça çıktı. Bu maçlarda 42 galibiyet, 11 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 2.01 puan ortalaması tutturdu.