Ve reşit oldu! ''Yeni Cyle Larin'' hayırlı olsun: Beşiktaşlılar bayram edecek

Beşiktaş Cyle Larin'inini çok yakınında buldu! Siyah-beyazlılar, geçen sene, 18 yaşından küçük olduğu için transferni resmiyete dökemediği Besar Gudjufi'de muradına erdi. 18 yaşına basan Makedon futbolcu için engel kalktı. Besar Gudjufi tıpkı Cyle Larin gibi hem kanatta hem de forvette oynayabiliyor.

Beşiktaş'ta Cyle Larin belirsizliği devam ediyor. Ay sonu sözleşmesi sona erecek olan Kanadalı futbolcu bir türlü yeni sözleşmeye imza atmadı. 10 milyon euronun üzerinde değer biçilen Cyle Larin için başkan Ahmet Nur Çebi ne yaptıysa da ikna edemedi. İsmi Medipol Başakşehir ile anılan Larin'in akıbeti belirsizliğini korurken siyah-beyazlılar onun yerini çoktan doldurdu.

Mecnun Otyakmaz çıldırdı! Sivasspor'dan 25 milyon euroluk transfer: Anlaşma sağlandı

CYLE LARIN OUT, BESAR GUDJUFI IN!

Takvim'in haberine göre, Beşiktaş'ın geçen yıl her konuda anlaşarak İstanbul'a getirdiği sol kanat Besar Gudjufi, o dönem 17 yaşında olduğu için FIFA kuralları gereği olarak transfer gerçekleştiremiyordu. Gudjufi, 29 Mayıs'ta 18 yaşına girerken, transfer için de engel ortadan kalktı. Genç oyuncuyla ilgili önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

"Bırakın gideyim" resti! Trabzonspor için gemileri yaktı

HEM SOL KANAT HEM FORVET

Makedon liginde 12 maça çıkan 2004 doğumlu futbolcu, 2 gol-3 asistlik bir performans ortaya koydu. Hem sol kanat hem de forvet bölgesinde oynayabilen Gudjufi'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 100 bin euro.

Beşiktaş'ta 109 maça çıkan Cyle Larin ise 39 gol atarken 9 da asist yapma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlıların 2021 şampiyonluğunda golleriyle fark yaratmıştı.

Ahmet Ağaoğlu doğrulamıştı... Anastasios Bakasetas'ta beklenmedik gelişme!