Ve Raheem Sterling'in yeni takımını resmen açıkladılar! Dünyayı sallayan transfer...

Manchester City'nin yıldız ismi Raheem Sterling takımdan ayrılıyor. Bu sezon ilk 11'deki yerini korumakta zorlanan İngiliz futbolcu için Tottenham devreye girdi. Antonio Conte'nin çok istediği Raheem Sterling için İngiliz ekibi rekor bir bonservis bedeli ödeyecek.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Raheem Sterling'in Manchester City serüveni son bulacağa benziyor. Pep Guardiola'nın Erling Haaland hamlesinden sonra iyice gözden düşen İngiliz futbolcu, sürekli oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor. Antonio Conte'nin radarına giren Sterling için Tottenham güzünü kararttı.

RAHEEM STERLING İÇİN SERVET ÖDEYECEKLER

Aksam.com.tr'nin The Telegraph'tan aktardığı haberine göre; Raheem Sterling, Antonio Conte'nin önümüzdeki transfer döneminde bir numaralı transfer hedefinden biri.

İngiltere yıldız Manchester City'den haftalık 300.000 sterlin kazanıyor. İngiliz ekibi gelecek sezon sözleşmesinin son senesine girecek olan Raheem Sterling'in gidişine izin verebilir.

Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Manchester City'nin yedi yıldır kadrosunda tuttuğu Raheem Sterling'i 76,5 milyon sterlinlik bir bonservis bedeli ile göndermeyi düşündüğü ifade edildi.

RAHEEM STERLING'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Manchester City ile tüm kulvarlarda 47 maça çıkan Sterling 17 gol, 9 asistlik performans sergiledi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri de 85 milyon euro.