Ve Okan Buruk resmen açıklandı! Aylardır süren kampanya sonuç verdi

Galatasaray adım adım Okan Buruk'a yaklaşıyor. Galatasaray'da başkan adaylarından Metin Öztürk, Türk teknik direktör istediklerini ve Okan Buruk ile Nuri Şahin'in adayları arasında olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar aylardır Okan Buruk için sosyal medyada kampanya yürütüyordu.

Galatasaray'da yeni başkan kadar yeni teknik direktör de merak edilirken Okan Buruk ismi resmen de zikredilmeye başlandı. Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, teknik direktör adaylarından birinin de Okan Buruk olduğunu belirtti.

GALATASARAY'DA OKAN BURUK İSMİ YANKILANIYOR

Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi sona eriyor. Sarı-Kırmızılılarda tüm başkan adayları Torrent'le devam etmek istemezken taraftarların takımın başında görmek istediği Okan Buruk ismi de camiada yankılanmaya başladı.

METİN ÖZTÜRK BOMBAYI PATLATTI

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk, takımı bir Türk teknik direktöre emanet etmek istediklerini belirtip adaylardan birinin de Okan Buruk olduğunu söyledi. Metin Öztürk, Okan Buruk'un yanı sıra Nuri Şahin'in de gündemlerinde olduğunu dile getirdi.

Galatasaraylı taraftarlar uzun süredir sosyal medyada Okan Buruk kampanyaları düzenliyor ve takımın başına başarılı hocanın getirilmesini talep ediyordu. Metin Öztürk'ün Okan Buruk sözleri şöyle:

"NURİ ŞAHİN VE OKAN BURUK ADAYLARIMIZDAN"

"Elimizdeki hocamızın performansı kötü ama devam eden bir kontratı var. Biz, Türk hoca isteriz. Sezon sonu Torrent ile yollarımızı ayırırsak Nuri Şahin ve Okan Buruk da hoca adaylarımızdan."

Güle güle Merih Demiral! Yerine gelecek isim bile belli oldu

Flaş! Ali Koç 7 milyon euroyu reddetti, İsmail Kartal 'gönderin gitsin' dedi

Meğer Galatasaray değilmiş! Miralem Pjanic'in yeni takımı...