Ve Okan Buruk harekâtı başladı! Galatasaraylıların gözü bu haberdeydi

Okan Buruk sabırsızlıkla Galatasaray'daki başkanlık seçimini bekliyor. Fatih Terim, Igor Tudor gibi isimler gündemdeki yerini korurken Galatasaraylı taraftarlar takımın başına Okan Buruk'un getirilmesini talep ediyor. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyada genç teknik adamla ilgili yüzlerce paylaşım yaptı.

Galatasaray'da başkanlık seçimi merakla beklenirken yeni teknik direktörün kim olacağı da belirsizliğini koruyor. Gündemde olan isimler arasında Fatih Terim, Igor Tudor, Nuri Şahin ve Okan Buruk yer alıyor. Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar takımın Okan Buruk'a emanet edilmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

OKAN BURUK YENİ YÖNETİMDEN TEKLİF BEKLİYOR

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan, aylardır Galatasaray'dan teklif bekleyen Okan Buruk, konuk olduğu her platformda bunu açıkça dile getiriyordu. Galatasaray'a hizmet etmek için hazır olduğunu belirten Okan Buruk, Sarı-Kırmızılıların en güçlü teknik direktör adayları arasında yer alıyor.

TARAFTARLAR KAMPANYA BAŞLATTI

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar da sosyal medyada teknik direktör tercihlerini dile getiriyor. Bir kısım göreve yeniden Fatih Terim'in getirilmesini beklerken, hatırı sayılır bir çoğunluk ise Okan Buruk ismi üzerinde birleşti.

DOMENEC TORRENT'E GÜLE GÜLE

Sarı-Kırmızılı futbolseverler takımın başına Okan Buruk'un getirilmesini isterken başarılı hocayla ilgili yüzlerce paylaşım yapıldı. Galatasaray'da yeni yönetimin Domenec Torrent'le yola devam etmesi beklenmezken hangi teknik direktörle anlaşma sağlanacağı merak konusu. Taraftarların Okan Buruk baskısının yeni başkanı ne yönde etkileyeceğini zaman gösterecek.

OKAN BURUK'UN TARİHE GEÇEN SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor ve Başakşehir'de görev aldı. 48 yaşındaki teknik adam, Akhisar Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırırken, Başakşehir'le de Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.