Ve Okan Buruk geri dönüyor! Galatasaray olmadı derken…

Adı Galatasaray'la da anılan Okan Buruk'tan flaş karar! Geçtiğimiz sezonun devre arasında Başakşehir'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Okan Buruk, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Burak Elmas'tan ret yiyen Okan Buruk, Süper Lig ekiplerinden teklif bekliyor. 48 yaşındaki çalıştırıcının önceliği İstanbul takımları.

29 Ocak 2021 tarihinde Başakşehir'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Okan Buruk'tan sürpriz bir karar geldi. Daha önce aldığı birçok teklifi reddeden Okan Buruk yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Cyle Larin transferi gerçekleşiyor! Beşiktaş şokta! Böylesi görülmedi

OKAN BURUK TEKLİF BEKLİYOR

Adı kısa süre önce Galatasaray'la da anılan ve Sarı-Kırmızılılardan teklif beklediğini belirten Okan Buruk, başkan Burak Elmas'tan ret yemişti. Süper Lig ekiplerinden teklif bekleyen Okan Buruk'un önceliği İstanbul takımları.

"GÖREVE HAZIRIM"

Hatırlanacağı üzere Okan Buruk geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Galatasaray'ın kötü gidişatına değinmiş ve "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Belözoğlu'ndan sansasyonel transfer çalımı! Trabzonspor'a imza atacak derken...

BURAK ELMAS'TAN OKAN BURUK'A RET

Öte yandan başkan Burak Elmas, Okan Buruk ismine şiddetle karşı çıkmış ve "2001'de Okan'ın İnter'e gidişini asla unutamam. Sezon bitmeden Inter'le anlaşınca takımın motivasyonu ve konsantrasyonu bozuldu. Bu yüzden üst üste 5. şampiyonluğu kaçırdık. O dönemde neler yaşandığını çok iyi biliyorum. Ben başkan olduğum sürece Okan Buruk'la çalışmam" şeklinde konuşmuştu.