Galatasaray'da gece yarısı Okan Buruk bombası! ''Göreve hazırım, haber bekliyorum''

Galatasaray'da son dakika Okan Buruk gelişmesi: Sarı-kırmızılıların unutulmaz futbolcularından Okan Buruk, teknik direktörlük koltuğu için Aslan'a yeşil ışık yaktı. Genç teknik direktör, Galatasaray'dan haber beklediğini açıkladı.

Aksam.com.tr

Galatasaray'da Okan Buruk sesleri! Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 maçta 2 puan toplayarak küme düşme hattına kadar gerileyen Galatasaray, çıkış yolu arıyor. Taraftarlar, başkan Burak Elmas ile teknik direktör Torrent'i istifaya davet ederken, Okan Buruk'tan flaş bir açıklama geldi.

2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, Galatasaray'da göreve gelmek için hazır olduğunu söyledi.

Domenec Torrent'ten değişim mesajı: Benimle de olur bir başka hocayla da olur...

OKAN BURUK: "BU YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIM"

Okan Buruk, Galatasaray'la ilgili TV100'e yaptığı açıklamada "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez." ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar sarı-kırmızılı kulüpte top koşturan Okan Buruk, "Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis tepkisi! Yuhaladılar