Sonunda! Moussa Dembele transferi tamam: Fenerbahçe...

Fenerbahçe'nin birkaç sezondur transfer gözdesi olan Moussa Dembele'nin geleceği belli oluyor. Lyon ile sözleşmesinin son senesine giren Moussa Dembele'de Manchester United işi bitiriyor.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin gündemindeki Moussa Dembele'nin kaderi belli oluyor. Lyon'un yeni sözleşme teklifini reddeden Moussa Dembele, Manchester United'a imza atmaya hazırlanıyor. Yıldız ismin adı bir süredir Fenerbahçe'yle de anılıyordu.

MOUSSA DEMBELE ADA YOLCUSU

Ali Koç'un uzun süredir peşinde olduğu ancak bir türlü ikna edemediği Moussa Dembele, İngiliz devi Manchester United'a gitmeye hazırlanıyor. İngiliz basınının haberine göre Dembele, Lacazette'in gelişi sonrası gözden düşerken, yeni sözleşme teklifini de henüz kabul etmiş değil. Hücum hattına takviye isteyen ManU teknik direktörü Erik ten Hag'ın ısrarla istediği oyuncu için kırmızı şeytanlar işi bitirmek istiyor.

Geçtiğimiz sezonu 30 lig maçında 21 gol 4 asistle kapatan yıldız oyuncu daha önce Everton'dan gelen transfer teklifini geri çevirmişti. Manchester United projesini değerli bulduğu iddia edilen Dembele'nin takımından izin alarak İngiltere'nin yolunu tutabileceği konuşuluyor.

aksam.com.tr