Ve Mostafa Mohamed transferi için sürpriz isim devrede! Resmi açıklama geldi: Rakam belli oldu

Mostafa Mohamed'e Damien Comolli markajı! Galatasaray'da bu sezon gol yollarında kısır bir performans ortaya koyan Mostafa Mohamed'e Damien Comolli'nin takımı Toulouse talip oldu. 24 yaşındaki forvet ile temasa geçmeye hazırlanan Fransız ekibinden Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli de belli oldu.

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Mostafa Mohamed'i Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin yeni takımı istiyor. Fransız ekibi Toulouse'un başkanlığını yapan deneyimli spor insanı, takımının transfer hedefi olarak Galatasaray'ın Mısırlı golcüsünü gözüne kestirdi.

MOSTAFA MOHAMED'E DAMIEN COMOLLI KISKACI

Aksam.com.tr olarak Fransız basınından aktardığımız haberimize göre, transfer sezonunu başlamadan Damien Comolli transfer çalışmalarına başladı. Gözüne sarı-kırmızılıların Mısırlı golcüsünü kestiren Comolli, cim-bom ile temasa geçmeyi planlıyor. Galatasaray iyi bir bonservis ile elden çıkarmayı düşündüğü Mostafa Mohamed için gelecek tekliflere açık.

GALATASARAY EN AZ 8 MİLYON EURO İSTİYOR

Mısırlı forvet Mostafa Mohammed'in bu sezonki formundan memnun olmayan Galatasaray yönetimi 24 yaşındaki golcü için bonservis bedelini belirledi. Aksam.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre, Cim-Bom Mısırlı futbolcu için en az 8 milyon euroluk bir gelir bekliyor.

MOSTAFA MOHAMED'İN BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon sarı-kırmızılılar ile 37 maça çıkan çıkan Mostafa Mohamed, 7 gol 5 asistlik bir performans ortaya koydu. Transfermarkt verilerine göre de, 24 yaşındaki forvetin piyasa değeri 6.5 milyon euro.