Ve Mohamed Salah'tan sürpriz transfer! Liverpool'a pahalıya patlayacak imza

Liverpool'da Mohamed Salah düğümü hâlâ çözülmedi. Merseyside ekibiyle gelecek yaz sözleşmesi sona erecek olan Mısırlı oyuncu takımıyla sözleşmesini uzatmadı. Mohamed Salah'ın bu tavrı sonrası Liverpool ezeli rakibinin genç yıldızı için harekete geçti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Liverpool'da Mohamed Salah'ın halefi için harekete geçildi. Merseyside ekibi ile yeni sözleşme noktasında hâlâ anlaşamayan Mısırlı yıldıza PSG ve Juvantus'un ilgisi bulunuyor. Liverpool tüm bu gelişmeler çerçevesinde, olası bir ayrılık için harekete geçti.

MOHAMED SALAH LIVERPOOL'DAN GİDERSE O GELECEK

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberine göre, Liverpool Mohamed Salah'ın sözleşme uzatmamaya yanaşmamı durumunda Mısırlı golcünün satışına onay verecek. İngiliz temsilcisi, olası bir Salah ayrılığında da ezeli rakibi Arsenal'in genç kanat oyuncusu Bukayo Saka'yı transfer etmek istiyor.

Arsenal altyapısından çıkan ve bu sezon Mikel Arteta'nın vazgeçilmezlerinden olan 2001 doğumlu oyuncu potansiyeli dikkat çekiyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, Arsenal'in Premier Lig'de Tottenham'ın ardından 5. sırada olarak Şampiyonlar Ligi'ne gidememe ihtimalinin yüksek olmasının bu transferin gerçekleşme şansını artıracağı belirtildi.

BUKAYO SAKA, JURGEN KLOPP HAYRANI

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberinde, Arsenal'in 20 yaşındaki genç futbolcusu Bukayo Saka'nın Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp'a hayran olduğu belirtildi. İngilizler bu hayranlığın, Liverpool ile Arsenal'in oynadığı bir maçta, Saka'nın Jürgen Klopp'a içten sarılarak ortaya konduğunu da ifade ediyorlar.

LIVERPOOL'DAN SAKA İÇİN DEV RAKAM

Liverpool, Bukayo Saka için 58 milyon sterlinlik bir bütçe belirledi. İngiliz basını, 58 milyon sterlinlik teklifi Arsenal'in kabul edebileceğini iddia ederken, 20 yaşındaki futbolcunun Liverpool'a transfer olması durumunda genç yaşına rağmen başarılı olabileceğini de belirtiyorlar.

BUKAYO SAKA'NIN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bukayo Saka bu sezon Arsenal ile 42 maça çıktı. Çıktığı 42 maçta 12 gol 6 asistlik bir performans ortaya koyan 20 yaşındaki İngiliz futbolcu 3281 dakika da sahada kaldı.