Ve Mohamed Salah transferini resmen duyurdular! 2 katı maaş verdiler, imzalıyor

Mohamed Salah'ın Liverpool'dan ayrılıp ayrılmayacağı haberleri dünya basınında manşetleri süslerken flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz devinin başarılı futbolcuyla yeni sözleşme için anlaştığı belirtildi. İşte Mohamed Salah'ın yeni sözleşme detayları ve maaşı...

Liverpool ile sözleşmesinin son yılına giren Mohamed Salah'ın akıbeti merak ediliyordu. Sadio Mane'yi Bayern'e kaptırmak üzere olan Liverpool, Mısırlı yıldızda aynı hataya düşmedi. İddiaya göre Kırmızılar, Mohamed Salah ile el sıkıştı.

MOHAMED SALAH İLE ANLAŞMA TAMAM

Mısır basınının son dakika olarak geçtiği habere göre Liverpool, yeni sözleşme konusunda Mohamed Salah ile anlaşma sağladı. Haber detayında Liverpool'un Mohamed Salah ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı bilgisi geçildi.

2 KATI MAAŞ İSTİYORDU

Sadio Mane sonrası Mohamed Salah'ı da kaptırman istemeyen Liverpool'un, oyuncunun maaşında inanılmaz bir zaman gittiği belirtildi. Haftada yaklaşık 200 bin sterlin kazanan Salah'ın bu maaşın 2 katını istediği ifade ediliyordu.

Ve bitti bu iş! Emre Mor transferi hayırlı olsun: Meğer Fenerbahçe değilmiş

RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

Mısır basınında geçilen haberde Mohamed Salah'ın yeni maaşıyla ilgili bir bilgi geçilmezken, söz konusu rakamın aşağı yukarı haftalık 400 bin sterlin civarında olduğu tahmin ediliyor. Yıldız futbolcuyla resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılacağı belirtildi.

MOHAMED SALAH'IN LİVERPOOL KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Liverpool formasıyla ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 48 maça çıkan Mohamed Salah 31 gol, 16 asistlik istatistik yakalamıştı. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 90 milyon euro.

Galatasaray Milli yıldızı Trabzonspor'un elinden kapıyor