Mesut Özil'in yeni adresi belli oldu! Bild flaş haber olarak geçti

Mesut Özil'in akıbeti netleşti. Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil, Sarı-Lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun MLS'e gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Almanların prestijli gazetesi Bild de konuyla ilgili flaş bir haber geçti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Fenerbahçe forması ile Türkiye kariyerine adıma atan ünlü futbolcu Mesut Özil sarı-lacivertlilerden ayrılmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcu Başkan Ali Koç ve İsmail Kartal'ın ortak kararı ile kadro dışı bırakılmış ve sezonu kapatmıştı. Almanya basınından Bild'in haberine göre Mesut Özil ABD'ye gidecek.

MESUT ÖZİL AMERİKA YOLCUSU

Yıldız futbolcu kariyerinin son demlerini MLS'te geçirme kararı aldı. Aksam.com.tr'nin Bild'den aktardığı habere göre, Los Angeles FC, Mesut Özil ile çok yakından ilgileniyor. Öte yandan, tecrübeli isme Körfez ülkelerinden de gelen teklifler bulunmakta, ancak Mesut Özil'in MLS'e daha yakın olduğu ifade edildi.

MESUT ÖZİL'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonunun devre arasında katılan Mesut Özil, bu sezona iyi bir başlangıç yapmayı başarmıştı. Yıldız futbolcu Galatasaray derbisinde gol atmış, tarihe geçmişti. Tecrübeli oyuncu bu sezon çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performans gösterdi.