Ve Merih Demiral transferi gerçekleşiyor! Süper Lig'de dengeleri altüst eden imza

Merih Demiral yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Atalanta'da sergilediği performansla devlerin dikkatini çeken milli savunmacı sezon sonunda flaş bir transfere imza atabilir. Merih Demiral'ın 2023-24 sezonu öncesi takımdan ayrılması beklenirken Atalanta, Süper Lig'de dengeleri değiştirecek bir transfer için kolları sıvadı. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Atalanta'nın 21 milyon euroya bonservisini aldığı Merih Demiral ses getirecek bir transfere hazırlanıyor. Performansıyla Serie A'ya damga vuran Merih Demiral, Çalhanoğlu ile takım arkadaşı olmaya hazırlanıyor.

MERİH DEMİRAL'DAN SANSASYONEL TRANSFER

Sassuolo'ya transferi sonrası başarı basamaklarını hızla tırmanan Merih Demiral, Juventus macerasının ardından Atalanta'nın yolunu tutmuştu. Burada da çıkışını sürdüren milli stoperimiz yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor.

25-30 MİLYON EURO

Inter, ara transfer döneminde kadrosuna katamadığı Merih Demiral için girişimlerini sürdürüyor. Sezon sonunda işini şansa bırakmak istemeyen İtalyan devi, başarılı futbolcuyu 25-30 milyon euro bedelle transfer etmenin hesaplarını yapıyor.

MERİH DEMİRAL'IN YERİNE TANIDIK İSİM

Öte yandan Atalanta, Merih Demiral'ın yerini tanıdık bir isimle doldurmaya hazırlanıyor. İspanyol basını, Serie A temsilcisinin Victor Nelsson için görüşmelere başladığını yazdı. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nelsson'un da Atalanta'ya sıcak baktığı kaydedildi.

Hem Merih Demiral hem de Nelsson transferiyle ilgili sezon sonunda resmi adımların atılması bekleniyor.

www.aksam.com.tr