Ve Memphis Depay 3 yıllığına ''Tamam'' dedi! Yüzyılın transferi: Havalimanı dolup taşacak

Atletico Madrid'den ayrıldıktan sonra bir süredir boşta olan Memphis Depay ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Hollandalı yıldızın yeni adresi belli oldu. İşte Memphis Depay haberinin detayları…

Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Memphis Depay, yeni bir maceraya atılmak istiyor. Bir süredir kendisine kulüp arayan Hollandalı yıldız için flaş transfer gelişmesini İtalyanlar duyurdu.

MEMPHIS DEPAY'A SÜRPRİZ TALİP

İtalyan basınında çıkan habere göre; Serie A'ya güçlü bir giriş yapmak isteyen Como, transfer düğmesine bastı. Cesc Fabregas'ın teknik direktörlüğünü yürüttüğü Serie A'nın yeni ekibi Como, Memphis Depay'a talip oldu. 30 yaşındaki futbolcu, Çizme ekibinden bonuslar hariç yıllık 5 milyon euro talep etti. Zengin yatırımcıları olan Como, Hollandalı oyuncuyla anlaşma noktasına geldi. Depay'ın önümüzdeki günlerde İtalyan takımı ile 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

ICARDI'NİN ALTERNATİFİ!

Serie A'da iddialı bir kadro kurması beklenen Como, forvet bölgesi için ilk olarak Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'yi gündemine almıştı. Sarı kırmızılı ekip, Arjantinli futbolcuyu takımda tutmak istemesi üzerine Como, Memphis Depay'a yöneldi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON KARNESİ

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 31 maçta süre alan Hollandalı yıldız, 9 kez ağları havalandırdı ve 2 kez de gol pası verdi.

www.aksam.com.tr