Ve Mario Balotelli transferi resmen açıklandı: Herkes bu habere kitlenmişti

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'da kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. İtalya'dan talipleri olan yıldız forvetin transferiyle ilgili kulüpten resmi açıklama geldi. İşte Adana Demirspor'un Mario Balotelli'nin transferine dair yaptığı açıklama...

Adana Demirspor ile sezona damga vuran Mario Balotelli'nin geleceği netleşiyor. Mavi Şimşeklerle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan İtalyan golcünün adı Serie A ekipleriyle anılıyordu. Mario Balotelli ransferiyle ilgili Adana Demirspor'dan açıklama geldi.

Fenerbahçe'den gece yarısı flaş imza! 34 yıl sonra şampiyonluğu getirmişti

MARİO BALOTELLİ TRANSFERİ İÇİN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Daha önce defalarca kez Mario Balotelli için 10 milyon euro istediğini belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalyan golcünün birçok talibi olduğunu resmen açıkladı. Bu kez rakam vermeyen başkan Sancak, "Herkesin bir ederi vardır" ifadelerini kullandı.

'Aileme vakit ayıramıyorum bırakın gideyim' Abdullah Avcı neye uğradığını şaşırdı!

GİTMEK İSTERSE RAZI OLUNACAK

İtalyan basınında adı sık sık transfer dedikodularına karışan Mario Balotelli'nin ayrılmak istemesi halinde karara razı olacaklarını belirten Murat Sancak, transferin gerçekleşebileceğini ima etti.

"BALOTELLİ'Yİ İSTEYENLER ÇOK"

Başkan Sancak, bu sezon Adana Demirspor formasıyla 31 maçta 18 gol, 4 asistlik istatistik yakalayan Mario Balotelli'nin transferi için şu ifadeleri kullandı:

"Balotelli'nin talipleri çok, isteyenler çok. Kendisi ile yola devam etmek istiyoruz fakat sizin de bildiğiniz gibi herkesin bir ederi vardır. Kendisi şehirden gitmek isterse açıkçası yapacak bir şey yok diye düşünüyorum."

Anthony Nwakaeme'nin yerine tartışılmayacak yıldız geldi! Galatasaray 4,5'e almamıştı