Ve Lionel Messi'nin kaderi belli oldu! Tüm dünyanın beklediği haberi babası açıkladı

Lionel Messi'nin akıbetiyle ilgili spekülasyonlar dünya basınında yerini almaya devam ederken 'Baba Messi'den çarpıcı bir açıklama geldi. PSG'de isteneni veremeyen Lionel Messi'nin transfer olup olmayacağı belirsizliğini korurkan baba Jorge Messi oğlu için gönlündeki takımı açıkladı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Lionel Messi Paris Saint-Germain'e transfer olduğu ilk günden beri yeniden Barcelona'ya döneceği iddia ediliyor ve bu konu hakkında birçok haber yapılıyor. Bu kez bu sezon iyi bir sezon geçirmeyen Arjantinli süper starın babası önemli açıklamalarda bulundu.

LIONEL MESSI'NİN BABASINDAN BARCELONA SÖZLERİ

Aksam.com.tr'nin İspanya basınından aktardığı habere göre, baba Jorge Messi, Twitch platformunda katıldığı bir yayında oğlunun Barcelona'ya dönmesini umduğunu söyledi. Arjantinli forvet, geçen yaz sözleşmesi sona erdikten sonra Barcelona'nın kendisiyle yeni bir sözleşme yapmaması nedeniyle PSG'ye transfer olmuştu.

Baba Jorge Messi, oğlunun Camp Nou'ya dönme ihtimali hiçbir zaman ortadan kalkmadığını ve Xavi'nin de oğlunun geri dönmesini istediğini belirtti.

BARCELONA İSTEMEMİŞTİ

Arjantinli süper starın babası ve Xavi'nin isteğine rağmen, Barcelona Başkanı Joan Laporta, Mart ayında kulübün onu yakın zamanda geri getirmeyi düşünmediğini ifade etmişti.

LIONEL MESSI'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Paris Saint-Germain ile 33 maça çıkan Lionel Messi, 11 gol 13 asistlik bir performans ortaya koydu. Barcelona'daki formundan bir hayli geride olan 34 yaşındaki futbolcu Fransız taraftarlarından da çokça eleştiri aldı.