Ve Kylian Mbappe transferi hayırlı olsun! İmza tarihini bile duyurdu

Kylian Mbappe'nin akıbeti sonunda netleşti. PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kylian Mbappe, Real Madrid'e transferi için artık gün sayıyor. Öte yandan ünlü gazeteci Josep Pedrerol, Fransız yıldızın Real Madrid'e imza atacağı tarihi de açıkladı.

aksam.com.tr

Kylian Mbappe transferinde artık sona gelindi. PSG ile yeni sözleşme imzalayacağı iddia edilen Kylian Mbappe'nin yeni adresi netlik kazandı.

KYLIAN MBAPPE'NİN İMZA TARİHİ BELLİ OLDU

PSG ile sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmayan Kylian Mbappe, Real Madrid ile el sıkıştı. Yeni sezonda Real Madrid forması giymeye hazırlanan Kylian Mbappe'nin La Liga devine imza atacağı tarih de belli oldu.

TEMMUZ AYININ İLK HAFTASINDA RESMİYET KAZANACAK

El Chiringuito'dan gazeteci Josep Pedrerol'a göre Kylian Mbappe, temmuz ayının ilk haftasında kendisini Real Madrid'e bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. 30 Haziran tarihinde Fransız devinden resmen ayrılacak olan Mbappe'nin Real Madrid'e kaç yıllık imza atacağı ise belirsizliğini koruyor.

FLORENTINO PEREZ'İN AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Öte yandan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, geçtiğimiz gün Kylian Mbappe ile ilgili gelen transfer sorusuna "Mbappe'yi şu an düşünmemiştim, ama şimdi siz söyleyince, 'bu doğru olabilir' diye düşündüm" cevabını vermişti.