Ve kış transferinin yıldızı belli oldu! En doğru hamleyi Beşiktaş yaptı

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, kış transfer döneminin en doğru hamlesi oldu! Wout Weghorst'un gitmek istemesi ile Vincent Aboubakar takviyesini yapan Beşiktaş, hücum hattında olağanüstü bir değişim yaşadı!

AKŞAM SPOR - BURAK AYAYDIN

Kış transfer döneminin en doğru hamlesi Beşiktaşlı Vincent Aboubakar oldu! Kamerunlu golcü, Süper Lig'e dönmesi ile birlikte sansasyonel bir etki yarattı.

BEŞİKTAŞ'IN VINCENT ABOUBAKAR'I SÜPER LİG'İN EN İYİSİ

Wout Weghorst'un Manchester United'a gitmesi ile yeni bir alternatif arayan Beşiktaş, eski forveti Vincent Aboubakar'ı transfer etti!

Kış döneminde gerçekleşen sürpriz transfer, bir yandan da akıllarda soru işaretleri yaratıyordu! Zira Wout Weghorst'un etkili performansından sonra, Kamerunlu forvetin önemli bir katkı sağlaması gerekecekti...

Tüm bu kritik sürecin akabinde ise Beşiktaş'ın çok doğru bir karar verdiği ortaya çıktı ve Vincent Aboubakar, yaptığı özel katkı ile kış transfer döneminin en iyisi oldu!

ÖZEL İŞLERE İMZA ATIYOR

Beşiktaş'ın hücum hattına bambaşka bir dinamizm getiren 31 yaşındaki forvet, an itibarıyla müthiş bir skor katkısı yaptı ve diğer takımların transferlerini gölgede bıraktı!

Kış döneminde Kartal'a gelen Aboubakar, Beşiktaş forması ile şu ana kadar 13 maça çıktı ve 10 gol ile 1 asistlik önemli bir katkı sağladı.

Ayrıca Şenol Güneş'in dokunuşu ile birlikte, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun ikilisi yıllar sonra yeniden müthiş bir hücum hattı oluşturdular...

Tabii tüm bunlara ek olarak, takım halinde de özel bir hava yakalanmasını sağladıklarını belirtmek lazım.

ÖNE ÇIKAN DİĞER İSİMLER

Sivasspor'un İspanya'dan transfer ettiği Samu Saiz, Süper Lig'de 11 maça çıktı ve 4 gol ile 3 asistlik özel bir katkı sağladı.

İspanyol kanat, Vincent Aboubakar'dan sonra kış döneminde yapılan en iyi transfer konumunda!

Son olarak ise Emeka Eze ve Mounir Chouiar gibi isimlerin de genel bazda değilse bile, takımları özelinde oldukça iyi hamleler olduklarını belirtmek gerekiyor.