Ve Joshua Kimmich'i resmen duyurdular! Süper Lig devinden yüzyılın transferi...

Almanya'da Bayern Münih forması giyen Joshua Kimmich için oldukça sürpriz bir gelişme yaşandı. Bavyera ekibinden ayrılması gündemde olan Joshua Kimmich için Süper Lig devi devreye girdi. İşte tüm detaylar...

www.aksam.com.tr

2015-2016 sezonundan bu yana Bayern Münih forması giyen Joshua Kimmich için yolun sonu görünüyor. Bir süredir yaz transfer döneminde kırmızılılardan ayrılacağı konuşulan Alman sağ bekin yeni adresi de netlik kazanmaya başladı. Arap kulüplerinin yakın markajında olan yıldız oyuncu, Türkiye'ye gelebilir.

JOSHUA KIMMICH İÇİN GALATASARAY DEVREDE

Sacha Boey'in satışının ardından sağ bek pozisyonunda sıkıntılar yaşayan Galatasaray, ilacını Almanya'da buldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Uzun süredir Kimmich'i transfer etmek isteyen Al-Ahly'ye bu transferde Galatasaray'ın rakip olduğu kaydedildi. Alman oyuncunun, Arabistan'a gitmeye sıcak bakmadığı ve bu transferde Galatasaray'ın, Al-Ahly'den daha avantajlı bir konumda olduğu bilgisine yer verildi.

BAYERN RAKAMLARI

Joshua Kimmich, 9 sezondur formasını giydiği Bayern Münih formasıyla tam 390 resmi maça çıktı. 29 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 42 gol ve 104 asist üretmeyi başararak takımına skor katkısı sağladı.

Öte yandan güncel piyasa değeri 50 milyon euro olarak gösterilen Kimmich'in Münih ekibiyle sözleşmesi Haziran 2025 yılında sona erecek.

www.aksam.com.tr