Ve Joachim Löw'den Fenerbahçe cevabı geldi! Taraftarlar bu haberi bekliyordu

Fenerbahçe'nin bir numaralı teknik direktörü Joachim Löw'den Sarı-Lacivertlilere cevap. Alman basınına konuşan Joachim Löw, “Fenerbahçe'ye şartlarımı sundum, kabul görmesi halinde görevi kabul edebilirim. En büyük endişem olası bir imaj kaybı” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürerken listenin ilk sırasında yer alan Joachim Löw'den Sarı-Lacivertlilere cevap geldi. Alman medyasına konuşan Joachim Löw, imaj endişesi taşıdığını itiraf etti. Fenerbahçe'ye şartlarını sunduğunu dile getiren Löw, "Kabul görmesi halinde görevi kabul edebilirim" dedi.

JOACHIM LÖW'DEN FENERBAHÇE SÖZLERİ: EN BÜYÜK ENDİŞEM İMAJ KAYBI

Aslında en büyük hayalinin İspanya'da çalışmak olduğunu vurgulayan Joachim Löw, "Kafamdan geçen takımın profillerine Leipzig gibi proje kulüpleri uyuyor. En büyük endişem; olası bir imaj kaybı. Fenerbahçe'ye 'Evet' dediğim taktirde İstanbul'a dünya şampiyonu unvanıyla gideceğim ve olası bir başarısızlık imajımı zedeler. Bu nedenle belli koşullar öne sürdüm" ifadelerini kullandı.

JOACHIM LÖW'ÜN FENERBAHÇE'YE SUNDUĞU ŞARTLAR...

Joachim Löw'ün Fenerbahçe'ye sunduğu şartlardan en önemlisi tek başına futbolun sorumluluğunu üstlenmek. Bu, U-11'den A takıma kadar tüm birimleri kapsıyor. Ayrıca kendi scout ekibini getirmeyi şart koştu. Alman çalıştırıcı, transfer de istiyor ancak büyük bir değişim yanlısı değil. 5-6 nokta isimle takımın istenilen düzeye geleceğine inanıyor. Taraflar burada fikir birliğine varamıyor. Çünkü Löw'un talebi kabul görürse yönetimin çalıştığı menajerlik şirketi devre dışı kalacak.

(Sabah)