Ve James Rodriguez resmiyete kavuştu! Havalimanında tarihi karşılama planı

James Rodriguez transferinde düğüm çözülmek üzere. Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere adı Süper Lig devlerine de yazılan yıldız futbolcuda resmi gelişmeler yaşanıyor. James Rodriguez'in transferinin gerçekleşmesi halinde taraftarların havalimanında unutulmaz bir karşılama planı var. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın ardından Beşiktaş da yıldız futbolcu için devreye girerken, transfer için resmi adımlar da atılmaya başlandı. James Rodriguez'in 2023-24 sezonunda hangi takımın formasını giyeceği şimdiden merak konusu.

JAMES RODRIGUEZ'İN MENAJERİNDE GÖRÜŞME SÖZÜ

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde tuttuğu James Rodriguez için Beşiktaş resmi adımları atmaya başladı. Fotomaç'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar, oyuncunun menajeriyle görüştü ve sezon sonu için söz aldı.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR UNUTULMAZ KARŞILAMA YAPMAYI PLANLIYOR

Beşiktaş 2023-24 sezonu öncesi boşa çıkacak olan oyuncuyu iyi bir maaş karşılığında transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan söz konusu gelişmeler sosyal medyada Siyah-Beyazlı taraftarları son derece heyecanlandırırken, James Rodriguez'e havalimanında tarihi bir karşılama yapılması planlanıyor.

JAMES RODRIGUEZ İÇİN GALATASARAY İDDİASI

Diğer yandan Aksam.com.tr'nin Fanaticos'dan aktardığı habere göre James Rodriguez'i isteyen kulüplerden biri de Galatasaray. Sezon sonunda Olympiakos'tan ayrılma kararı alan deneyimli futbolcu için Sarı-Kırmızılılar hamlelerini sürdürüyor.

Bu sezon Yunanistan liginde 17 maça çıkan James Rodriguez 5 gol, 5 asistlik katkı verdi.