Ve İrfan Can Kahveci'den beklenen oldu! Karar çıktı

Mesut Özil'in kadro dışı bırakılmasının ardından dümene İrfan Can Kahveci geçiyor. Fenerbahçe'de yeni takım lideri İrfan Can Kahveci olacak.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye gün doğdu. Mesut Özil'in kadro dışı bırakılmasının ardından takım içindeki yeni liderin İrfan Can Kahveci olması kararlaştırıldı.

İSMAİL KARTAL'IN EN BÜYÜK KOZU İRFAN CAN KAHVECİ

Fenerbahçe 24 Mart'ta resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından takımın liderliğini İrfan Can Kahveci'nin alması bekleniyor. Mesut Özil'in kadro dışı olmasıyla saha içinde takımının organizasyonunda İrfan Can'ın isminin öne çıkması planlanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da yeteneklerine ve futbol zekasına çok güvendiği yıldız orta sahanın takımın en önemli kozu olacağı vurgulanıyor.

MERKEZDE OYNAYACAK

Kadıköy'de 1-0 geriden gelinip 2-1 kazanılan Konyaspor maçının ikinci yarısında da aslında bu durumun provası yapılmıştı. İkinci devrede Mesut Özil oyundan çıktıktan sonra İrfan Can merkeze geçmiş ve oyun kuruculuk rolünü üstlenmişti. Hatta beraberlik golünde önce faulü kazandıran ardından çok şık bir frikik kullanan İrfan Can, Kim Min Jae'nin golünü getirmişti.

Kayseri'de de İsmail Kartal'ın benzer bir görevi 26 yaşındaki öğrencisine vermesi bekleniyor. İrfan Can'ın merkezde oynaması ve oyunu yönlendiren isim olması hedefleniyor. Antrenmanlarda da İrfan Can'la birebir olarak konuşan İsmail Kartal adeta oyuncusunun üzerine titriyor.