Ve imzayı attı! Paul Pogba'nın yeni adresi resmen açıklandı: Servet kazandı...

Paul Pogba'nın yeni durağı belli oldu. Manchester United'dan ayrılan yıldız isim 6 senenin ardından Serie A'ya geri döndü. Paul Pogba, Juventus ile yeni sözleşme imzaladı ve yıllık ücreti de açıklandı. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Paul Pogba, Juventus'a geri dönüyor. 2016 yılında İtalyan devinden 105 milyon euro bonservis bedeli ile Manchester United'a giden Fransız yıldız, 2022 yılında bonservissiz bir şekilde yıldızının parladığı Juventus ile yeniden anlaşmaya vardı.

Çağlar Söyüncü hayatının şokunu yaşadı! Takım arkadaşını altına aldı...

PAUL POGBA YENIDEN JUVENTUS'TA

Aksam.com.tr'nin Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'dan aktardığı haberine göre; Paul Pogba ile Juventus ile yeniden anlaştı. Fransız futbolcu Juventus'tan yıllık 8 milyon euro kazanacak ve Torino temsilcisi ile yeni sözleşmesini Temmuz ayının ilk haftasında imzalayacak.

Zinedine Zidane'ın PSG'ye ilk transferi dünyayı salladı! 120 milyon euroluk yıldızı kaptı

PARIS SAINT-GERMAIN DE İSTİYORDU

Paul Pogba, Manchester United'tan ayrıldıktan sonra birçok dev kulüpten transfer teklifi aldı. Paris Saint-Germain'in ile de görüşen Fransız yıldız tercihini Juventus'tan yana yaptı.

Son yıllarda istediği başarılardan uzak kalan Juventus yönetimi de, bu transfer ile tekrar eski günlerine geri döneceğine inanıyor.

Zehra Güneş dünyada gündem oldu! Herkes bu olayı konuşuyor

Shane Larkin'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan ortalığı yıkacak imza!