Ve İlhan Palut şov başladı! Savunmaya çılgın transfer: Konya'da yer yerinden oynayacak

İlhan Palut, Abdülkerim Bardakçı'nın yerini flaş bir transferle dolduruyor. Yeni sezona da iddialı hazırlanan Konyaspor, ses getirecek transferi bitirme amacında. İşte İlhan Palut'un yeni sezonda defansın liderliğini vereceği isim...

Fanatik

İlhan Palut, Konyaspor'dan ayrılan Abdülkerim Bardakçı'nın yerini Danimarkalı yıldız ile doldurmaya çok yakın. Gelecek sezonda da zirvede yer almak isteyen yeşil-beyazlılar Brondby forması giyen Andreas Maxsö ile transfer görüşmelerine başladı.

Ve Berke Özer'in yeni adresi belli oldu! Kimse bunu beklemiyordu: Büyük sürpriz

İLHAN PALUT'TAN SAVUNMAYA DEV TAKVİYE

Aksam.com.tr'nin Fanatik'ten aktardığı habere göre; savunmaya iki takviye yapmayı planlayan İlhan Palut'un 2017 yılında ülkemizde de Osmanlıspor (Ankaraspor) forması giyen Danimarkalı stoper Andreas Möxsö için görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.

Osmanlıspor ile Süper Lig'de 20 maçta forma giyen ve tek golünü Yeni Malatyaspor ağlarına gönderen 28 yaşındaki oyuncunun transferi ile ilgili hafta içinde önemli gelişmelerin yaşanması beklendiği ifade edildi.

Fenerbahçe Beko'nun gözü bu haberdeydi! Dimitris Itoudis için koptu geliyor: Resmen duyurdular

İLHAN PALUT TAKIMINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Transferin hızlı takımlarından biri olan İttifak Holding Konyaspor, takım kaptanı olan Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transfer ardından savunmaya art arda takviyelerde bulundu.

Süper Lig'den düşen Göztepe 'den Kahraman Demirtaş'ı renklerine bağlayan İç Anadolu ekibi İzmir temsilcisiyle sözleşmesi sona eren sol ayaklı stoperle 2+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıklamıştı.

West Ham United'tan Arnaut Danjuma hamlesi! Servet ödeyecekler