Ve Hulk transferi resmen açıklandı! “Anlaşma sağladık”

Atletico Mineiro'da forma giyen Hulk'un transferine dair resmi açıklama geldi. Adana Demirspor'un gözdesi Brezilyalı yıldızın Mavi Şimşeklere transferinin son anda yattığı ortaya çıktı. Başkan Sancak, Hulk ile anlaştıklarını ancak Atletico Mineiro'nun oyuncuyu bırakmadığını belirtti. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Hulk transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor'un uzun süre görüşmeler gerçekleştirdiği Brezilyalı yıldızın transferini son anda gerçekleştiremediği ortaya çıktı. Adana Demirspor cephesinden Hulk transferine dair resmi açıklama geldi.

HULK İÇİN 55.8 MİLYON EURO ÖDEMİŞLERDİ

Zenit'in 2012 yılında 40 milyon euro ödediği Hulk, 2016'da Shanghai SIPG'e 55.8 milyon euroya transfer olmuştu. Çin'de 4,5 yıl geçiren Hulk, 2021 Şubat ayında ülkesi Brezilya'ya dönmüş ve Atletico Mineiro'ya imza atmıştı.

ADANA DEMİRSPOR OYUNCUYLA ANLAŞMIŞTI

Brezilya ekibiyle 2024 yılının sonuna kadar sözleşmesi olan Hulk, yaz ve ara transfer döneminde Adana Demirspor'un gündemine gelmişti. Mavi Şimşekler, Hulk ile uzun süre yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç almış ve oyuncuyla anlaşmıştı.

HULK TRANSFERİ İÇİN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ajansspor'a yaptığı açıklamada Hulk ile anlaştıklarını itiraf etti. Öte yandan oyuncunun transferinin Atletico Mineiro'ya takıldığı belirtildi. Sancak, yaptığı açıklamada, Brezilya temsilcisinin Hulk'u bırakmak istememesi sonrası transferin resmiyete kavuşamadığını söyledi.

12 MAÇTA 12 GOLE DİREKT KATKI

Bu sezona harika giren Hulk 12 maçta 10 gol, 2 asistlik katkı verdi. Adana Demirspor'un sezon sonunda 36 yaşındaki futbolcu için resmi hamle yapıp yapmayacağı merak konusu.

www.aksam.com.tr