Ve Henry Onyekuru hayırlı olsun! Transferde herkes ters köşe oldu

Eski Galatasaraylı Henry Onyekuru, Adana Demirspor forması ile Süper Lig'de tekrar başarılı oldu. Galatasaray'dan sonra Adana Demirspor ile de kendisini ispatlayan Henry Onyekuru için an itibarıyla nihai transfer kararı verildi. İşte detaylar!

Galatasaray'dan sonra Adana Demirspor forması ile de kendisini ispatlayan Henry Onyekuru için yönetimden olumlu rapor çıktı ve transfer için planlamalar başladı.

ESKİ GALATASARAYLI HENRY ONYEKURU, ADANA DEMİRSPOR'DA DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz dönemde Onyekuru'nun satın alma opsiyonunun tek bir şartla zorunlu hale geldiği açıklanmış ve bu maddenin de Adana temsilcisinin Avrupa'ya gitmesi ile ilgili olduğu belirtilmişti.

Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde 3.5 milyon euroluk zorunlu satın almayı gerçekleştirecek olan Adana Demirspor, şu an itibarıyla zaten olumlu bir karar verdi ve Avrupa'dan bağımsız olarak bonservis pazarlığı hesaplarına başladı.

Bu sürpriz gelişme, Henry Onyekuru'nun yeni sezondaki adresini de netleştirmiş oldu.

ADANA DEMİRSPOR LİGİ İLK 3 SIRADA BİTİRİRSE...

Henry Onyekuru'nun opsiyonunun zorunlu hale gelmesi için Adana Demirspor'un ligi ilk 3 sırada tamamlaması gerekiyor. Türkiye Kupası'ndan elenen Adana Demirspor, buradaki olasılığı yok etmiş durumda.

Geldiğimiz noktada ise lig sıralamasından bağımsız olarak Nijeryalı kanat için zaten olumlu karar verildi.

PERFORMANSI

Adana Demirspor forması ile bu sezon 27 maça çıkan Onyekuru, 7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.