Ve Halil Dervişoğlu transferi hayırlı olsun! Yılın sürprizi gerçekleşti

Halil Dervişoğlu kiralık forma giydiği Galatasaray'a devam etti. Başarılı futbolcunun yeni adresi ise sürpriz bir şekilde belli oldu. Halil Dervişoğlu'nun gelecek sezon Trabzonspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Halil Dervişoğlu transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray kariyerine iyi bir giriş yapan ancak daha sonra gözden düşen futbolcunun kiralık sözleşmesi sona erdi. Sarı-Kırmızılılara veda edip Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı da belli oldu.

HALİL DERVİŞOĞLU TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ

Beşiktaş dahil birçok takımın gündeminde olan Halil Dervişoğlu, adım adım Trabzonspor'a transfer oluyor. Oyuncuyu kadrosunda düşünmeyen Brentford, gelecek teklifleri değerlendirme kararı alırken en cazip öneriyi Bordo-Mavililer sundu. Trabzonspor, Halil Dervişoğlu görüşmelerinde sona geldi.

Ve Attila Szalai gidiyor! Transferde rakam ortaya çıktı

BRENTFORD TRABZONSPOR'UN TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRDİ

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Halil Dervişoğlu için yurt dışından beklediği teklifleri alamayan Brentford, Trabzonspor'un teklifini değerlendirdi. Son pürüzlerin de giderilmesinin ardından Halil Dervişoğlu yeni sezonda Bordo-Mavili formayı sırtına geçirecek.

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'da bu sezon toplam 33 maça çıkan Halil Dervişoğlu, 5 gol 1 asistlik performans sergiledi. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Fatih Terim'den Galatasaray'a 422 milyon liralık hediye! Müthiş gelir

Ozan Tufan'ın yeni adresi belli oldu! Transfere karşılık gönderilecek