Ve Halil Akbunar transferi hayırlı olsun! Taraftarların gözü kulağı bu haberdeydi...

Halil Akbunar'ın yeni takımı belli oldu. Yeni sezonun transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Halil Akbunar ile imza aşamasına geldi. Beşiktaş'ın da gündeminde olan hatta Siyah-Beyazlıların bir dönem büyük mesafe kat ettiği tecrübeli futbolcu, son dakika pürüzü çıkmaması halinde 2022-23 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçe Halil Akbunar transferini noktalamak üzere. Beşiktaş'ın da uzun süre gündeminde yer alan Halil Akbunar, son dakika pürüzü çıkmaması halinde yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-Lacivertlilerin Göztepe'ye ödeyeceği bonservis bedeli ise belirsizliğini koruyor.

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen Göztepe'de kaptan Halil Akbunar'ın yeni adresi belli oldu. Beşiktaş'la görüşmeler yapan Halil Akbunar'da Fenerbahçe'nin araya girmesiyle işler değişti. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a nazaran Göztepe'ye daha yüksek bir bonservis bedeli teklif etmesi sonrası ibre bir anda Sarı-Lacivertlilere döndü. Kulübüne daha fazla kazandırmak isteyen Halil Akbunar'ın da tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığı iddia edildi.

Skorer'den Senad Ok'un haberine göre Fenerbahçe, Halil Akbunar transferini bitirmek üzere. 'Aldığım bilgiye göre Halil Akbunar gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek' diyen Ok, Sarı-Lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi. Fenerbahçe'nin Halil Akbunar için Göztepe'ye ödeyeceği bonservisle ilgili belirsizlik ise sürüyor.

HALİL AKBUNAR'IN GÖZTEPE İSTATİSTİKLERİ

Göztepe formasıyla bu sezon toplam 34 maça çıkan Halil Akbunar 5 gol, 7 asistlik performans sergiledi. İzmir ekibiyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3,7 milyon euro.

'Kulüp takımı çalıştırmam' diyen Şenol Güneş'in yeni adresini kardeşi Bahaddin Güneş duyurdu

Miguel Crespo'yla ilgili olay iddia! Gürcan Bilgiç duyurdu

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır için Fulham devreye girince rekor rakamı çıkardı...