Ve Hakan Çalhanoğlu Premier Lig'de! 30 milyon euroya bitti bu iş...

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Premier Lig'in yolunu tutuyor. İtalyan basınının haberine göre West Ham United, Hakan Çalhanoğlu'nu 30 milyon euro bedelle kadrosuna katıyor. Milli futbolcumuz için Liverpool ve Tottenham da devredeydi.

aksam.com.tr

Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun kaderi belli oluyor. İngiltere Premier Lig'den Liverpool ve Tottenham'ın talip olduğu oyuncuya West Ham United sahip oluyor. İtalyan basınının iddiasına göre West Ham, Hakan için Inter'e 30 milyon euro ödeyecek.

HAKAN ÇALHANOĞLU İNGİLTERE YOLCUSU

Dünyanın en iyi ligi olarak gösterilen İngiltere Premier Lig'in devlerinin sıraya girdiği Hakan Çalhanoğlu da bu ilgiden memnun. Öyle ki Inter'deki ilk sezonunda 8 gol 13 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncunun bu sezon forması tehlike altına girdi. İtalyan ekibi yaz transfer sezonunda Kristjan Asllani ve Henrikh Mkhitaryan'ı kadrosuna kattı. Orta sahadaki rekabetin direkt olarak etkileyeceği 28 yaşındaki Milli futbolcu, İngiltere fikrine sıcak bakıyor.

INTER 30 MİLYON EURO İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon Milan'dan bedelsiz olarak Inter'e katılan Hakan Çalhanoğlu için gelen bu teklif kabul edilecek. İtalyan ekibinin yöneticileri, bedavaya aldıkları yıldız oyuncu için 30 milyon euro bonservis ücretini adeta havada kapacak. İtalya basınına göre transferin çok kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

aksam.com.tr