Ve Gökhan Töre transferinde resmi açıklama geldi! Herkese ters köşe

Gökhan Töre'nin Yılport Samsunspor ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı iddiaları sonrası yıldız futbolcunun menajeri Ali Pektaş'tan yalanlama geldi. ''Henüz hiçbir takımla anlaşmadık.'' diyen Pektaş, Gökhan Töre için ''Fayda sağlayacağı ve hedefleri olan bir takıma transfer olmasını istiyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Aksam.com.tr

İsmi Yılport Samsunspor ile anılan Gökhan Töre'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. A Spor'a konuşan tecrübeli futbolcunun menajeri Ali Pektaş, "Gökhan Töre'yi Süper Lig'den isteyen kulüpler var. Henüz hiçbir takımla anlaşmadık. Gökhan'ın fayda sağlayacağı ve hedefleri olan bir takıma transfer olmasını istiyoruz. Henüz karar vermiş değiliz." dedi.

Ne Okan Buruk ne Fatih Terim! Galatasaray'da yeni teknik direktör...

GÖKHAN TÖRE'NİN YILPORT SAMSUNSPOR İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Sezon sonu Beşiktaş'la olan sözleşmesi bitecek olan ve siyah-beyazlılara veda etmeye hazırlanan Gökhan Töre'nin TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile 1+1 yıllık anlaştığı iddia edilmişti.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 maça çıkan Töre, gol ya da asist katkısı veremedi. 30 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Trezeguet'de beklenen oldu! Anlaşma tamam

Ve Çağlar Söyüncü transferi kesinleşti! Kariyerinin en büyük imzası

Burak Yılmaz, "Maddiyat sonra gelir" dedi ve transferi açıkladı