Ve Gökhan Töre hayırlı olsun! Süper Lig'de sürpriz transfer

Eski Beşiktaşlı Gökhan Töre için Ankaragücü'nde yeni gelişmeler var! An itibarıyla Beşiktaş'taki performansından epey uzak olan Gökhan Töre, sürpriz şekilde Ankaragücü ile yola devam edebilir. İşte tüm detaylar!

İlk olarak Beşiktaş forması ile potansiyelini kanıtlayan Gökhan Töre, şu anda Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde forma giyiyor. Normal şartlarda önümüzdeki yaz sözleşmesi bitecek olan yetenekli futbolcu için başkent ekibinde kalma ihtimali epey yüksek olabilir! İşte sürece göre şekillenecek transferin ayrıntıları...

ESKİ BEŞİKTAŞLI GÖKHAN TÖRE ANKARAGÜCÜ'NDE DEVAM EDECEK

Beşiktaş yıllarından sonra kariyerinde aradığı çıkışı bulamayan 31 yaşındaki hücumcu, Süper Lig'de farklı takımlarda forma giydi ve beklentilerin altında kaldı!

An itibarıyla ise geçtiğimiz ay Ankaragücü'ne katılan Töre için önümüzdeki sezon ne olacağı belli olmaya başladı...

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Ankaragücü, Tolunay Kafkas'ın da onayı ile Gökhan Töre'yi gelecek yılın planlamalarına dahil etmek istiyor.

Ligde kalınması halinde, Gökhan'ın hücumda iyi bir alternatif olacağını düşünen camia, küme düşülmesi halinde ise direkt olarak tekrar Süper Lig'e çıkacak bir kadro kurmak istiyor ve Gökhan da bu anlamda yine çok iyi bir tercih olarak görülüyor.

SON DURUMU

Ankaragücü forması ile yeni tanışan ve şu ana kadar sadece 8 dakika sahada kalan Gökhan'ın, kondisyonunu toparlaması ile birlikte takıma ciddi katkılar vereceği düşünülüyor.