Ve geri geliyor! Ergin Ataman ile ortalığı yıkacak: Kimse bunu beklemiyordu...

Transferde Ergin Ataman'ı havalara uçuran bir gelişme yaşandı. NBA opsiyonunu kullanarak Anadolu Efes'ten ayrılan Vasilije Micic, henüz bir takımla anlaşamadı. Ergin Ataman geri dönmesini dört gözle beklediği oyuncunun durumunu dikkatle takip ediyor. İşte detaylar...

Basket Servisi

Ergin Ataman, Vasilije Micic'in NBA takımlarıyla anlaşamamasından bir hayli memnun oldu. Anadolu Efes ile üst üste iki kez EuroLeague şampiyonluğu kazanan Sırp basketbolcu aynı zamanda iki zaferde de MVP olmayı başarmıştı. NBA için sözleşmesinde çıkış maddesi olan Micic'in Amerika ekipleri anlaşamdığı belirtildi.

ERGİN ATAMAN'IN PRENSİ UMDUĞUNU BULAMADI

Aksam.com.tr'nin Basket Servisi'nden aktardığı habere göre; Anadolu Efes ile geçen yaz 3 yıllık yeni kontrata imza atan ve sözleşmesinde NBA için çıkış maddesi bulunan Vasilije Micic'in gelecek planları hâlâ netleşmedi.

Sırp basketbolcu NBA haklarını elinde bulunduran Oklahoma City Thunder, Micic ile görüşme hâlinde. Amerikan ekibinden oynama garantisi isteyen Vasilije Micic, Thunder yönteminden istediği cevabı alamadı.

ERGİN ATAMAN BU GELİŞMEYE ÇOK SEVİNDİ

NBA temsilcisinde guard pozisyonunda birden fazla basketbolcunun olması da Micic'i düşündürüyor. Bu sebepten dolayı, Oklahoma'dan takas edilmesini isteyen yıldız basketbolcunun bu istediği de olumlu karşılanmadı.

Tüm bu gelişmeler çerçevesinde, NBA'e gitme durumu zora giren Sırp basketbolcu Anadolu Efes ile yola devam edebilir.

Ergin Ataman'ın takımdan ayrılmasını istemediği Vasilije Micic, Oklahoma City Thunder'dan olası bir takas teklifini alamazsa lacivert-beyazlılar ile yoluna devam edecek.