Domenec Torrent'ten Arda Turan kararı: Yönetimle aynı fikirde! Fatih Terim'in ardından...

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'ten Arda Turan kararı. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Arda Turan'ın akıbeti merak ediliyordu. Galatasaray yönetiminin olumsuz bir düşüncesinin bulunmadığı Arda Turan, 6 aylık sözleşmesini Sarı-Kırmızılı forma altında tamamlayacak. Öte yandan Domenec Torrent de tecrübeli futbolcudan sezonun kalan kısmında faydalanmak istiyor.

Takvim

Domenec Torrent'in Arda Turan'la ilgili düşüncesi ortaya çıktı. Galatasaray'da Fatih Terim'in gönderilmesinin ardından akıbeti merak edilen isimlerden biri de Arda Turan'dı. Sarı-Kırmızılı yönetimin tecrübeli futbolcuyla ilgili olumsuz bir düşüncesinin olmadığı, Domenec Torrent'in de Arda Turan'dan faydalanmak istediği belirtildi

GALATASARAY'DAN ARDA TURAN KARARI

Fatih Terim'in yoğun ısrarları sonrası 2020 yazında transfer edilen Arda Turan'ın geleceği, tecrübeli teknik adamla yolların ayrılmasının ardından merak konusu olmuştu. Galatasaray yönetiminin Arda Turan'la ilgili olumsuz bir düşüncesinin olmadığı ve oyuncunun kalan 6 aylık kontratını Sarı-Kırmızılılarda tamamlayacağı ortaya çıktı.

Domenec Torrent ayağının tozuyla Galatasaray'daki ilk icraatını yaptı

DOMENEC TORRENT'İN ARDA TURAN PLANI

Öte yandan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Domenec Torrent'in de İspanya kariyerini çok iyi bildiği Arda Turan'dan sezonun kalan kısmında faydalanabileceği düşünülüyor.

FAZLA KİLOLARIYLA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Uzun süreli sakatlığı sonrası Giresunspor maçıyla birlikte formasına kavuşan kaptan Arda Turan, fazla kiloları sebebiyle eleştirilmiş ve Avrupa basınında dahi gündeme oturmuştu.

4 kişilik ekibiyle geldi: İşte Domenec Torrent'in yardımcıları! Sürpriz yerli detayı...

(Takvim)