Ve Galatasaray'da istifa geldi! 2 ay bile dayanamadı

Galatasaray'da 7 Aralık 2021 tarihinde CEO olarak göreve atanan Hande Ocak Başev istifa etti. Galatasaray, Hande Ocak Başev'in istifasını KAP'a bildirdi. Başkan Burak Elmas, Başev için teşekkür mesajı yayımlarken ''Göreve başladığından bu yana Sayın Başev'in kişiliğine yöneltilen mesnetsiz ithamları üzüntüyle karşılıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü, spor kulübü derneği ve bağlı ortaklarına icra kurulu başkanı (CEO) Hande Ocak Başev'in görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Burak Elmas da Başev'e teşekkür mesajı yayımladı.

Sarı-Kırmızılıların konuyla ilgili KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

"Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarında İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Sayın Hande Ocak Başev istifa etmiştir."

6-2'lik Tuzla hezimetinden sonra Galatasaray'dan sürpriz karar! Apar topar...

BURAK ELMAS'TAN HANDE OCAK BAŞEV'E TEŞEKKÜR MESAJI

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, istifa eden Hande Ocak Başev için teşekkür mesajı yayımladı. Elmas'ın mesajı şöyle:

"Galatasaray Sportif AŞ İcra Kurulu Başkanı Sayın Hande Ocak Başev, 28 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı Anonim Şirketler çatısı altında yürütmekte olduğu tüm görevlerinden ayrılmıştır.

Göreve başladığından bu yana Sayın Başev'in kişiliğine yöneltilen mesnetsiz ithamları üzüntüyle karşılıyor; bu zaman zarfında Galatasaray Spor Kulübü'ne hiçbir maddi karşılık almadan verdiği değerli hizmetler için şükranlarımızı sunuyoruz."

Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...