Ve Fenerbahçelilerin beklediği ''28 şampiyonluk'' konusunda açıklama geldi

Fenerbahçe'de sportif hukuk işleri ve futbol altyapıdan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi Alper Pirşen, sarı-lacivertlilerin Türkiye Futbol Federasyonuna başvurusunu yaptığı ''28 şampiyonluk'' konusunda Fenerbahçelilere kötü haberi verdi. Alper Pirşen, ''TFF, şu ana kadar cevap vermediği için teknik olarak 28 şampiyonluk talebimizi reddettiklerini söyleyebiliriz.'' dedi.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticisi Alper Pirşen, Twitter'da katıldığı bir sohbet odasında Fenerbahçe'nin başvurduğu "28 şampiyonluk" ve Arda Güler'e ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcuların sarı-lacivertlilerde oynamasıyla ilgili, "Sırf genç diye oyuncu oynatamayız, biz yarışmacı bir kulübüz." diyen Alper Pirşen, Arda Güler ve ailesi ile ilgili şöyle konuştu:

Arda Güler'in ailesiyle konuştum. 'Ömer Faruk Beyaz ile yaşananların ardından siz Fenerbahçe altyapısının imajı için son kalesiniz.' dedim. Arda'nın en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar.

"TRABZONSPOR, ARDA GÜLER İÇİN TEKLİF YAPTI"

Pirşen, Arda Güler'in altyapıda bilinen bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı." dedi.

Alper Pirşen, Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonuna yaptığı "1959 yılı öncesi çeşitli şampiyonluklar, Türkiye şampiyonluğu olarak tescil edilsin" başvurusuna ilişkin Fenerbahçelilere haberi vererek şöyle konuştu:

Türkiye Futbol Federasyon şu ana kadar cevap vermediği için teknik olarak 28 şampiyonluk talebimizi reddettiklerini söyleyebiliriz.