Ve Fenerbahçe'de teknik direktör tartışmalarında son nokta koyuldu: Patron, Erol Bulut; yardımcı Mehmet Yozgatlı...

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından o kadar çok isim gündem oldu ki taraftarların bile başı döndü. Bjelica, Pellegrini, Abdullah Avcı derken son nokta koyuldu: Erol Bulut. İşte detaylar...

Fenerbahçe, adeta bir muamma haline gelen teknik direktörlük koltuğu için kararını verdi. Aytemiz Alanyaspor ile Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da takımını finale taşıyan Erol Bulut, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacak.

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe yönetimi son bir değerlendirme daha yaparak 2020-2021 futbol sezonunda takımı Erol Bulut'a emanet etmeye karar verdi.

Yabancı kuralı geldi, Caner ve Gökhan kıymete bindi

YARDIMCISI DA BELLİ OLDU: MEHMET YOZGATLI

Ali Koç, önceki hafta Habertürk'te katıldığı canlı yayında yaptığı teknik direktör tarifi sonrası da kamuoyunda "Yeni teknik direktör Erol Bulut" görüşü iyice oluşmuştu.

Sarı lacivertliler ligin sona ermesinden hemen sonra 45 yaşındaki genç teknik adamı resmi olarak duyuracak. Bulut'un ekibine, Fenerbahçe'de de forma giyen Mehmet Yozgatlı'yı da dahil etmesi bekleniyor.

Ersun Yanal'ın ayrılığından sonra Zlatko Dalic, Roger Schmidt, Mircea Lucescu, Manuel Pellegrini, Christoph Daum, Nenad Bjelica ve Abdullah Avcı gibi çok sayıda teknik adamın adı Fenerbahçe ile anılmıştı.

Erol Bulut-Mehmet Yozgatlı ikilisinin yakaladığı uyum, Aytemiz Alanyaspor'un başarısının altında yatan sebeplerin en başında geliyor.