Ve Fatih Terim sahalara geri döndü! Panathinaikos ile ilk antrenman

Galatasaray efsanesi Fatih Terim, Panathinaikos'a imza attı. Yunanistan'ın yolunu tutan deneyimli teknik adam, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'la resmen anlaştı. Sabah saatlerinde Atina'ya giden 70 yaşındaki teknik adam, yeni takımı ile ilk antrenmanına çıktı.

TAKIM İLE TANIŞTI

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim, Panathinaikos ile ilk idmanına çıktı. 70 yaşındaki çalıştırıcı, yeni takımıyla tanıştı.

Terim, ilk antrenmanda takımla bir konuşma gerçekleştirdi.

"BU TAKIM BİZİM AİLEMİZ"

İlk antrenmanında futbolcularla konuşan deneyimli teknik adam, "Herkese iyi akşamlar. Her şey çok hızlı gelişti. İki gün önce başkan benimle görüştü ve bugün sizlerle birlikte antrenman yapıyorum. Birçoğunuzu tanıyorum, geri kalanları da zaman geçtikçe tanıyacağım. Şunu bilmenizi istiyorum ki oyuncuları seviyorum ve her zaman onları koruyorum. Eğer söyleyeyecek bir şeyim varsa, bunu sadece özel olarak söylerim. Bu yüzden de arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum. Bu takım bizim ailemiz." dedi.

"SİZ KAZANACAKSINIZ"

Sözlerine devam eden Fatih Terim, "İkinci olmak başarı değildir. Sadece birinci olmak vardır. Seçtiğim formada bile bir numara olsun istiyorum. Takım yıllardır şampiyonluğun dışında kaldı ve yeniden harika anlar yaşamamız gerekiyor. Kaybettiğimizde bu benim hatam olacak, kazandığımızda ise siz kazanacaksınız" dedi.

FATİH TERİM'DEN İLK AÇIKLAMA

Basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan deneyimli teknik direktör, "Aldığı teklifi ilk duyduğu anı anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Düşünmeye gerek duymadım, hemen kabul ettim. Panathinaikos olarak şampiyonluğu istiyoruz! Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum." dedi