Ve Ersin Destanoğlu transferi resmen açıklandı! Rekor bedel

Ersin Destanoğlu'nun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması bekleniyor. Nice ve Ajax'ın radarındaki Ersin Destanoğlu için Ceyhun Kazancı dün yaptığı açıklamada “Ersin ve Rıdvan için benimle kontağa geçen kulüpler oldu. Yazın resmi teklifler alacağız” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş genç kaleci için 15 milyon euro talep ediyor.

Sabah

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Nice'in gündeminde olan Ersin Destanoğlu'nun son talibi ise Ajax oldu.

ONANA'NIN YERİNE ERSİN DESTANOĞLU HAMLESİ

Onana'nın gelecek sezon için İtalyan devi Inter ile prensip anlaşmasına varması üzerine genç bir file bekçisi arayışına giren Hollanda ekibinin, uzun vadede kullanabileceği Ersin'i listesine aldığı kaydedildi.

CEYHUN KAZANCI: YAZIN RESMİ TEKLİFLER ALACAĞIZ

Hollanda'da güçlü olan bir menajerlik şirketiyle anlaşması bulunan Beşiktaşlı eldivenin transfer ihtimalinin bu nedenle yüksek olduğu belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı da yaptığı açıklamada, "Ersin ve Rıdvan için benimle kontağa geçen kulüpler oldu. Yazın resmi teklifler alacağız" demişti.

BEŞİKTAŞ 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Beşiktaş yönetimi, Ersin'in bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 37 resmi maça çıkan Ersin Destanoğlu, kalesinde 49 gol gördü.