Ve Erling Haaland transferi resmen açıklandı! Borussia Dortmund duyurdu

Erling Haaland adım adım Manchester City'ye gidiyor. Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, Erling Haaland'ın Manchester City'ye transferinin kendileri için sürpriz olmayacağını açıkladı. Transfer için artık İngiliz ekibinin resmi açıklaması bekleniyor.

Erling Haaland transferi nihayete eriyor. Manchester City, Real Madrid ve PSG'nin transfer yarışına girdiği Erling Haaland'ın yeni durağı İngiltere Premier Lig oluyor. Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, başarılı golcünün Manchester City'ye transferinin kendileri için sürpriz olmayacağını söyledi.

ERLING HAALAND MANCHESTER CITY'YE TRANSFER OLUYOR

Erling Haaland'ın Borussia Dortmund ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ancak Manchester City oyuncunun 75 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyip transferi gerçekleştirecek. Öte yandan Erling Haaland'ın Manchester City'yi tercih etmesinin ana sebebinin Pep Guardiola olduğu aktarıldı.

"ERLING HAALAND'I İSTEYENLER BİR AN ÖNCE KARARINI VERSİN"

Öte yandan Borussia Dortmund Futbolcu Lisans direktörü Sebastian Kehl de "Erling Haaland'ın çıkış maddesi var ve bunun için de nihai bir tarihimiz var. Bu yüzden, Haaland'ı isteyen takımların bir an önce karar vermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.