Ve Enes Ünal geri dönüyor! Transferde herkes ters köşe oldu

Milli yıldız Enes Ünal için İspanyol ekibi Villarreal devrede! Daha önce de Villarreal forması giyen Enes Ünal, önümüzdeki yaz eski kulübüne geri dönebilir.

Bursaspor'da yetenekleri ile dikkat çeken Enes Ünal, genç yaşta Avrupa'nın yolunu tutmuş ve çeşitli kulüplerde forma giymişti... Milli yıldız için İspanyollar yeni bir gelişmeyi duyurdu ve Avrupa macerasındaki hedef rotasını gösterdi.

ENES ÜNAL İÇİN YENİDEN VILLARREAL

Daha önce de Villarreal forması giyen ama beklentileri karşılayamayan Enes Ünal, Getafe'deki özel performansı ile yeniden transfer planlarının merkezinde yer almaya başladı ve son olarak da eski kulübü oyuncuyu tekrar kadrosuna katmaya karar verdi.

9 milyon euro gibi bir bedel ile Villarreal'den Getafe'ye transfer olan Enes için yeni beklenti ise 25 milyon euro civarlarında!

Halihazırda Getafe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi olan Enes için 20 milyon euronun altındaki tekliflerin değerlendirmeye bile alınmayacağı da ayrıca belirtiliyor.

GETAFE'DE TEKRAR KENDİNİ BULDU

İspanyol ekibi ile bu sezon 31 maça çıkan Enes Ünal, 14 gol ve 5 asistlik harika bir katkı sağladı. Yıpratıcı oyun stili ile hücum hattında büyük farklar yaratan 25 yaşındaki forvet, akıllarda kalacak zor gollere de imza attı.